Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

PERISTERIACLUB βοήθεια στην Ιαπωνία από τους περιστεραδες
Δημοσίευση  admin στό Παρ Μαϊος 06, 2011 5:16 pm
βοήθεια στην Ιαπωνία από τους περιστεραδες

βοήθεια στην Ιαπωνία από τους περιστεραδες.
οι περιστεραδες από όλη την Ευρώπη έχουν μαζευτεί για να βοηθήσουν τα θύματα του φονικού σεισμού στη Ιαπωνία.
τη κάνουν?
διοργανώνουν μια μεγάλη δημοπρασία όπου ο κάθε περιστεράς βγάζει στην δημοπρασία όσα από τα ταχυδρομικά του περιστέρια θέλει.
πραγματικά θα βγουν δημοπρασία πολύ αξιόλογα ταχυδρομικά περιστέρια.
όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν θα πάνε για ενίσχυση των σεισμόπληκτων στην Ιαπωνία.
και πιστέψτε με θα είναι πολλά.
δείτε το ακόλουθο άρθρο.
περιστεραδες από όλοι την Ευρώπη διοργανώνουν δημοπρασία υποστήριξη για να βοηθήσουν τους Ιάπωνες σε αυτή την ώρα ανάγκης


Οι τρομακτικές σκηνές στην Ιαπωνία δεν αφήνουν ανέπαφο κανέναν. Είναι ένα πάρα πολύ τραγικό γεγονός για να τεθεί σε λέξεις. Όλοι μπορούν-να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της Ιαπωνίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η Pipa (είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα στον κόσμο που θέμα έχει τα ταχυδρομικά περιστέρια)προτίθεται να φιλοξενήσει μια δημοπρασία έρανο για να υποστηρίξει τον ιαπωνικό λαό.
Μέρα με την ημέρα η καταστροφή στην Ιαπωνία με το σεισμό να κάνει πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σε όλο τον κόσμο. Η ταλαιπωρία δεν φαίνεται να σταματήσει, καθώς υπάρχει τώρα τον επικείμενο κίνδυνο μιας πυρηνικής καταστροφής στη Φουκουσίμα. Παρ 'όλες τις ερευνητική πείρα και τις επιστημονικές ανακαλύψεις και η ανθρωπότητα εξακολουθεί να είναι σε θέση-να-σταθεί με χειρότερες WHIM της φύσης.
Τα πάντα για τον ιαπωνικό λαό που Εργάσθηκε όλη τους τη ζωή πάνε να καταστραφούν σε λίγα δευτερόλεπτα. Πραγματικά αυτή είναι η εξέλιξη μιας χειρότερη περίπτωσης.

Μας θυμίζει το τσουνάμι που έπληξε τις χώρες της Ταϊλάνδης, της Ινδίας, της Ινδονησίας και της Σρι Λάνκα στις 26 Δεκεμβρίου 2004. Για να βοηθήσει τα θύματα αυτής της φοβερής τραγωδίας από εκτροφείς περιστεριών από παντού προσχώρησε στη δημοπρασία υποστήριξη η Pipa. Το 2008 κάναμε την samething, καθώς και το συνολικό εισόδημα της δημοπρασίας δόθηκε στην UNICEF προς όφελος των θυμάτων του σεισμού της Κίνας. Σε Octobre 2010 Pipa οργανώνονται επίσης την υποστήριξη της δημοπρασίας «Μην είσαι τυφλός με τον καρκίνο» («Μην αγνοείτε τον καρκίνο»), που διοργανώθηκε από Solange De Cuyper. Pipa everytime δημοπρασία κλείνει σεζόν με μια φιλανθρωπική δημοπρασία από την οποία ένα μέρος του συνολικού revenu είναι δωρεά για έναν καλό σκοπό ή για την υποστήριξη Organisatie αθλητικών περιστεριών.
Η περυσινή χρονιά ήταν ένα χρηματικό ποσό Δεδομένου να PPN (Αθλητικά Προώθηση ταχυδρομικά περιστέρια Κάτω Χώρες) («Οργάνωση για την Προώθηση των αθλητικών περιστεριών στην Ολλανδία). Πρόσωπο το Μάιο, κλείνουμε το συμβιβασμό και πάλι δημοπράτηση σεζόν με παρόμοιο τρόπο. Αυτή τη φορά είμαστε πρόθυμοι δωρίσουν ένα μεγάλο μέρος των κερδών σε μια οργάνωση που είναι η παροχή βοήθειας προς την Ιαπωνία. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την ανοικοδόμηση της Ιαπωνίας. Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη που αφορά τη στήριξη για τη δημοπρασία της Ιαπωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: